Shop Lokaal

Broekman Men Women Wear Huissen


LINGEWAARD / OVERBETUWE / ARNHEM – GRATIS BEZORGD VÓÓR 21.00 UUR

 SNELLE LEVERING

GRATIS VERZONDEN VANAF €50,-
 

autumn 2021

BEKIJK HIER DE NIEUWSTE ARRIVALS


Of direct op zoek naar een nieuwe broek?

      


OVER DE WINKEL
 Sinds 2001 zijn Michael en Thomas Broekman als vijfde generatie eigenaar. Broekman is een van de oudste bedrijven in Huissen; al in het begin van de negentiende eeuw (in 1808) kende men Broekman als een kleermakersfamilie en in 1960 is men gestart met de verkoop van herenconfectie, waaraan in 1975 de damesmode werd toegevoegd.

Steeds heeft Broekman ingespeeld op de wensen en eisen van de consument. Steeds wist men juist datgene te brengen aan mode, die de klant in Huissen en omgeving graag wenste. Zo speelde zij in op de trend waar winkelen een pure beleving is en nog steeds is. Al uw zintuigen worden geprikkeld. Horen, zien, ruiken, voelen. Kortom beleving!


café NR5

Het gezelligste eetcafé van Huissen
April 2017 opende Café NR5 zijn deuren in Huissen. Met aan het roer de in 1969 geboren Huissenaar Gerie Nuy.

Deze passievolle kok heeft in diverse takken van de horeca zijn ervaring opgedaan. Gerie brengt de beleving terug in de horeca.  Het eten bestaat hoofdzakelijk uit lunchgerechten die ambachtelijk én met liefde worden bereid in zijn open keuken. In het team van Gerie werken ervaren gastvrouwen en medewerkers die op een enthousiaste en toegankelijke manier deze beleving nastreven.

Er is een open doorgang naar de winkel van Broekman. Twee verschillende werelden;  Mode en Horeca die elkaar ontmoeten, inspireren en versterken.

Dat zie je, dat proef je, dat beleef je!
 

Bestel nu ook Online

Voor een heerlijk Ontbijt, Lunch, maar ook voor bij de Borrel, of een gezellige High Tea